top of page
Yazarın fotoğrafıOp. Dr. Ebru Ünal

Orgazm Aşısı İle Daha Güçlü, Daha Hızlı ve Daha Sık Orgazm Olabilirsiniz.

Orgazm Aşısı İle Daha Güçlü, Daha Hızlı ve Daha Sık Orgazm Olabilirsiniz. Orgazm aşısı çok yeni bir uygulama. İlk defa Amerika’da Dr. Charles Runels yaptı. 2011 yılında kız arkadaşı, orgazm olmasını kolaylaştıracağını düşündüğünden dolayı PRP uygulamasını vajinaya yapmasını istemiş. Ve uygulama sonrası kız arkadasında oluşan değişikliğin ne kadar etkili olduğunu gördükten sonra vajinal orgazm sorunu yaşayan diğer kadınlara uygulamaya başlamış.


Orgazm Aşısı İle Daha Güçlü, Daha Hızlı ve Daha Sık Orgazm Olabilirsiniz.

Orgazm aşısında kullandığımız PRP sizden alınan kanın içindeki trombositlerin ayrıştırılması ile elde edilen bir serumdur. Yani herhangi bir yabancı madde, ilaç değildir. Bu serumun içinde bulunan neredeyse 138 çeşit büyüme faktörü, uygulama alanındaki dokuda yenileme ve onarım yapmaktadır.


Neredeyse 20 yıldır vücudun her yerindeki sorun için kullanılan PRP son 8 yıldır orgazm aşısı olarak kullanıyoruz ve son 5 yıldır da rahim içi ve yumurtalıklara uygulanmaya başladık.


PRP için sizden alından kandaki ayrıştırılmış serum demiştim. Bu sıvıya trombositleri aktive eden kalsiyumu eklediğimizde trombositler hızlıca aktive olur ve içlerindeki yara iyileştirici, onarıcı, damar arttırıcı, sinir hücrelerini yenileyici maddeleri salar. İşte bu serumu vajen ön duvarındaki klitoris, üretra çevresi, skene bezleri etrafı ve klitorisin sizin dışardan gördüğünüz kısmına uyguluyorum.


Böylece buradaki yılların etkisi veya doğumlar sonucunda oluşmuş his azalması ciddi şekilde artıyor. Orgazm aşısı sayesinde daha hızlı ve daha yoğun orgazm olabilirsiniz.


Her yaşa grubuna uygulanabilir. Menopoz sonrası kadınlara da uygulanması çok etkilidir.


Orgazm aşısı uygulaması herhangi bir ilaç, uyuşturma, kesme, dikme gerektirmez ve kesinlikle günlük hayatınızı etkilemez.



İşlem sonrası akşam davetinize dahi gidebilirsiniz.


Uygulama alanı içinde üretra da olduğu için idrar kaçırma sıkıntısına da çok iyi gelmektedir.


Bu uygulamayı eğitim almış hekimlere yaptırmanız çok önemli. Kliniğimizde bu orgazm aşısı eğitimi Kozmetik Jinekoloji Kursunda hekimlere verilmektedir.


Eğitim almış olmak kadar Orgazm aşısında kullanılan kit, uygulama alanı anatomisini bilmek çok önemlidir.


Özellikle sizi uyarmak istiyorum ucuza getirmek için Güzellik merkezinde görevi kaş almaktan fazlası olmaması gereken şarlatanlara vücudunuzun en hassas yerini teslim etmeyin.


İnfeksiyon, yanlış uygulama vs. sizi sıkıntıya sokabilir.


Orgazm aşısı uygulaması sayesinde ile hem cinselliğiniz düzelir hem de ilişkinize renk gelir.


Orgazm aşısını Adana, İstanbul, Doha ve Dubai kliniklerimizde uyguluyorum.


Orgazm aşınızı yapmam için adet döneminiz dışında herhangi bir zamanda görüşebiliriz.


Randevu almak için 0532 632 4034 arayınız.

43 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page